Energy & Sustainable Development

Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij ernaar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven.

Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’. Ontdek hoe onze waarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) stagebedrijf!

 

Schneider Electric zoekt per augustus/ september, voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp, een 3e  of 4e jaars (32-40 uur, m/v):                       

Stageopdracht:

Afhankelijk van jouw eigen interesse en ambitie wordt er gezamenlijk intern gekeken welk project(en) er, met begeleiding van een van onze technische specialisten, ter uitvoering kan worden gebracht.

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

·       Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;

·       Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;

·       Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;

·       Individuele begeleiding door een van onze medewerkers;

·       Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2015 de ‘CEO Leadership Award for Advancing Women’s Equality’ te hebben gewonnen.